Stadslab Leiden viert tienjarig bestaan

Komende zomer bestaat burgerinitiatief Stadslab Leiden alweer tien jaar. Op 21 juni wordt dat gevierd met tien verschillende evenementen verspreid over de stad, die duren van 10.00 uur tot 22.00 uur. Diverse Leidse organisaties die verbonden zijn met Stadslab vullen elk een uur op steeds een andere locatie om iets bijzonders te doen of te laten zien. Er zijn nog een paar plekken vrij en Stadslab nodigt organisaties uit om die op te vullen.

Als finale van het tweede lustrum komt er een groot eindfeest in de Leidse Hortus. Stadslab zoekt voor de organisatie daarvan nog mensen die het leuk vinden om daarmee te helpen. Aanmelden kan via Malinda op mclouder@hotmail.com.

Leiden Maatschappij stadslab


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×