(Foto: Ricardo Bakker).

Neergeschoten man overleefde eerdere liquidatiepoging

De man die gisteravond in de Gieterijstraat werd neergeschoten is een 50-jarige Leidenaar van Turkse afkomst die eind vorig jaar ook al een liquidatiepoging overleefde. Dat meldt het Leidsch Dagblad op gezag van een betrouwbare bron. De man is gisteren door zes kogels geraakt en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het slachtoffer is mede-eigenaar van een bouwbedrijf en werd in november 2015 neergeschoten in Amsterdam. Die aanslag overleefde hij. Een maand eerder werd op diezelfde plek een 37-jarige Turkse man doodgeschoten. Het ging daarbij zo goed als zeker om een persoonsverwisseling.

112 Sleutelstad Leiden schietpartijgieterijstraat


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×