De nieuwe studenten maakten woensdag kennis met verschillende Leidse watersportverenigingen. (Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Waterpret voor nieuwe studenten

De deelnemers van de EL CID-week maakten woensdagmiddag kennis met de wateren die Leiden rijk is. Na het studieblok in de ochtend was het tijd voor waterpret op de Watersportmarkt in Park de Put. Hier vertoonden verschillende watersportverenigingen hun kunsten op het water. Bij Aquamania, Asopos, De Blauwe Schuit, Levitas, LSD, Njord en Plankenkoorts konden de aankomende studenten zelf verschillende watersporten uitproberen.

Ook in het Huigpark waar springkussens en stormbanen stonden, was woensdag van alles te beleven. Tijdens de kroegentocht presenteerden de Leidse kroegen zich aan de nieuwe studenten en natuurlijk was het, zoals elke avond van de EL CID-week, daarna weer groot feest bij de verenigingen.

Leiden Sport elcid


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×