Zo ziet pizza voor duizenden studenten eruit. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Leids eerstejaars Festival hoogtepunt van EL CID-week

Het Leids eerstejaars Festival dat dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd in Park Landskroon, naast Corpus, in Oegstgeest, vormt altijd het hoogtepunt van de activiteiten tijdens de EL CID-introductieweek.

Van 14.00 uur tot 22.00 uur zijn de circa 3.600 nieuwe studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden te vinden op het terrein aan de Oude Rijnsburgerweg en het feest wordt nog groter dan vorig jaar, zo belooft de organiserende EL CID-commissie.

De sjaars eten dit keer ook bij LEF. Dit jaar geen diner bij de universiteit of hogeschool, maar festivalfood in het park waar tussen 18.00 uur en 20.00 uur gekozen kan worden tussen een wokmaaltijd of pizza.

Op het programma van LEF 2017 staan onder meer optredens van Michiel Vroom & Gijs Versteegh, Thom Bold + Costar on Sax, Barry Badpak, Praia Del Sol, Mr. Polska, Dirtcaps en Moombahteam.

LEF is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de EL CID-week en voor studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden.

Leiden Oegstgeest Onderwijs elcid


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×