Catharinabrug aangesloten op Waaghoofd

5

Nog tot eind september wordt er gewerkt in het Aalmarktgebied rond Hudson’s Bay en de Catharinasteeg. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het laatste stukje van de Catharinabrug. Die wordt aangesloten op de nieuwe winkelsteeg, zodat er een natuurlijke wandelroute ontstaat richting de winkels daar.

Bij de Catharinasteeg zelf wordt de komende periode ook nog gewerkt. Zo wordt er bestrating aangelegd in het Catharinahof en komen daar ook een terras en beplanting. Op de Aalmarkt zelf wordt de straatverlichting vervangen en wordt er ook opnieuw bestraat. In het najaar worden er nog bomen geplant.

In de directe omgeving wordt ook in de Kapelstraat, de Maarsmansteeg en de Mandenmakerssteeg de verlichting vervangen en wordt er opnieuw bestraat.

Delen

5 reacties

  1. Maar dat we moeten geloven dat de Catharina-brug toch ook maar aangesloten wordt op het Waaghoofd ?
    Dat is meer dan onwaarschijnlijk. Ofschoon naast de fratsen die met de vormgeving van de brug zijn uitgehaald dat alsnog best zou kunnen.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline