Voetgangers en fietsers moeten tijdelijk even een stukje omlopen. De Catharinabrug wordt aangesloten op de Catharinasteeg. (Foto's: Reanne van Kleef).

Catharinabrug aangesloten op Waaghoofd

Nog tot eind september wordt er gewerkt in het Aalmarktgebied rond Hudson’s Bay en de Catharinasteeg. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het laatste stukje van de Catharinabrug. Die wordt aangesloten op de nieuwe winkelsteeg, zodat er een natuurlijke wandelroute ontstaat richting de winkels daar.

Bij de Catharinasteeg zelf wordt de komende periode ook nog gewerkt. Zo wordt er bestrating aangelegd in het Catharinahof en komen daar ook een terras en beplanting. Op de Aalmarkt zelf wordt de straatverlichting vervangen en wordt er ook opnieuw bestraat. In het najaar worden er nog bomen geplant.

In de directe omgeving wordt ook in de Kapelstraat, de Maarsmansteeg en de Mandenmakerssteeg de verlichting vervangen en wordt er opnieuw bestraat.

Leiden Catharinasteeg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×