Topsport Leiden TV aflevering 19

Topsport Leiden TV brengt wekelijks de prestaties van de Leidse topsporten en topsporters in beeld met samenvattingen, interviews en achtergronden. Het online TV-programma is een initiatief van Topsport Leiden en wordt geproduceerd door Sleutelstad, in samenwerking met diverse Leidse verenigingen.

Deze week uitgebreid in beeld:

  • Basketbal: ZZ Leiden – Landstede Zwolle, inclusief interviews met Jesse Voorn en Floris Versteeg

Verder aandacht voor waterpolo (ZVL Tetteroo en De Zijl Zwemsport) en de prestaties Leidse topsorters op (inter)nationale toernooien: van schaatser Kjeld Nuis, baanwielrenster Laurine van Riessen, tafeltennisster Kim Vermaas, marathonschaatsster Lisa van der Geest, voetbalster Jaimy Ravensbergen en schaatser Tijmen Snel.

Advertentie

Leiden Sport Topsport Leiden TV Tijmen Snel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×