(Foto's: Emile van Aelst, video: Chris de Waard).

Eerste Buurtcamping Leiden Noord start nieuwe traditie

De Buurtcamping die die jaar voor het eerst in Leiden wordt gehouden, kon het haast niet beter treffen. Een paar stralende dagen zorgen voor een echt vakantiegevoel in het park bij het Theehuis Leiden Noord. Vrijdagavond werd de buurtcamping geopend door wethouder Marleen Damen door de Leidse vlag te hijsen. Damen woont zelf ook in de buurt en beloofde volgend jaar ook haar tent op te slaan.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Damen en organisator Lolke Boonstra.

Een van de organisatoren is Lolke Boonstra. Hij hoopt niet alleen dat het aantal tenten volgend jaar verdubbelt, dit jaar staan er negentien, maar ook dat het initiatief navolging krijgt in andere wijken. “De Stevenshof lijkt me ook wel een leuke locatie”.

Leiden Maatschappij buurtcampingleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×