(Afbeelding: De Buurtcamping Leiden).

Eerste Leidse Buurtcamping komend weekend met 19 tenten

Er zijn in totaal 19 tenten voor de eerste Leidse buurtcamping aankomende weekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli organiseren buurtbewoners dit project in het park rond het theehuis in Leiden Noord.

Een van de initiatiefnemers vertelde eerder op Sleutelstad FM dat de Buurtcamoping is opgezet om buurtbewoners nieuwe contacten te laten leggen. “Iedereen met z’n pleerol onder de arm is gelijk”, zei Lolke Boonstra.

Tijdens de buurtcamping zijn er veel activiteiten. Deze zijn vooral voor de camping gasten, maar ook andere geïnteresseerde zijn voor 2,50 euro per activiteit welkom. Er worden ook nog vrijwilligers gezocht voor de uren tussen 23.00 uur en 7.00 uur. Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen via theehuisnoord@gmail.com.

Inschrijven voor een activiteit kan bij de receptie van de buurtcamping, een overzicht van de activiteiten is te vinden op de website.

 

Leiden Maatschappij buurtcampingleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×