Wethouder Marleen Damen, zelf ook wijkbewoner, opende vorig jaar de Buurtcamping Leiden (Foto: Emile van Aelst).

Tweede editie van Buurtcamping Leiden volgeboekt

Net als vorig jaar is er ook deze zomer weer een Buurtcamping in de Tuin van Noord. Drie dagen lang zijn er in het park rond het theehuis allerlei activiteiten voor de campinggasten en hun bezoekers. De buurtcamping is speciaal bedoeld voor de bewoners van Leiden Noorden aan belangstelling is geen gebrek. De kampeerplekken vlogen na het succes van vorig jaar weg en zijn allemaal al bezet.

Bij de buurtcamping is een grote groep vrijwilligers betrokken om alles te organiseren. Logistieke zaken, zoals banken en toiletten, maar ook eten, een activiteitenprogramma en nog veel meer. Omdat er dit jaar minder subsidie van landelijke organisaties voor de Buurtcamping Leiden is, zijn de organisatoren op zoek naar bedrijven in Leiden en omgeving die iets willen bijdragen aan de camping.

De Buurcamping Leiden is dit jaar van 19 tot en met 21 juli.

 

Leiden Maatschappij buurtcampingleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×