De Buurtcamping Leiden in de Tuin van Noord gaat dit jaar niet door. In de zomervakantie van 2018 wel, melden de initiatiefnemers. (Afbeelding: Facebookpagina Buurtcamping Leiden).

Tijdelijke camping Tuin van Noord pas zomer 2018

De tijdelijke camping in de Tuin van Noord gaat dit jaar niet door. “Het moet wegens omstandigheden een jaar uitgesteld worden,” zo laat de organisatie weten. De camping zou van 7 tot 9 juli verrijzen in het nieuwe stadspark.

Initiatiefnemers Laura van Swigchum, Daphne Ouwerkerk en Robin van Kampen vonden dat na onder andere Amsterdam, Haarlem en Utrecht ook Leiden een Buurtcamping verdiende. “Maar, het gaat dit jaar niet lukken. Het wordt zomer 2018. Op de Facebookpagina van de Buurtcamping Leiden melden ze dat Iedereen in het eerste weekeinde van de zomervakantie van 2018 van harte welkom is.

Leiden buurtcampingleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×