Toekomst Energiepark: laat je mening horen aan Sleutelstad!

Tegelijkertijd met het participatietraject van de gemeente Leiden, begint deze maand ook een onderzoek naar de toekomst van het Energiepark in Leiden. Sleutelstad spreekt de komende maanden onder andere met projectontwikkelaars, ondernemers, omwonenden en politici over de herontwikkeling van het gebied. Ben je betrokken en wil je meewerken? Laat het ons weten!

Voor het onderzoek naar de toekomst van het Energiepark zijn reacties van betrokkenen uit de Leidse samenleving van belang. Ben je bijvoorbeeld een ondernemer met plannen voor het Energiepark? Woon je in de buurt en maak je je zorgen? Rijd je vaak over de Maresingel en Langegracht en heb je ideeën over het uitzicht? Sleutelstad is benieuwd naar jouw verhaal en wie weet ben jij straks te horen in onze documentaire!

Vragenlijst
Via een korte vragenlijst (2-3 minuten) kun je aangeven wat je van het Energiepark vindt en eventueel je gegevens achterlaten. We zullen alle reacties doornemen en, waar mogelijk, gebruiken in publicaties op Sleutelstad. Vul dus nu de vragenlijst in!

Het onderzoek naar de toekomst van het Energiepark wordt mogelijk gemaakt door het Leids Mediafonds, dat hiervoor een subsidie ter beschikking heeft gesteld.

Leiden Maatschappij Politiek Toekomst Energiepark Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×