(Foto's: J.P. kranenburg).

Leiderdorpse sporters van het jaar gekozen

Voor de 24e keer zijn gisteravond in Leiderdorp de sportprijzen van het jaar uitgereikt. Onder grote belangstelling werden achtereenvolgens de sportman (zitskiër Jeroen Kampschreur), sportvrouw (waterpoloster Rozanne Voorvelt), het sportteam (Velocitas 1, korfbal), de sportvrijwilliger (Johan van Velzen), sportvereniging (Kanovereniging Rijnland), talent jongens (voetballer Twan van der Zeeuw) en talent meisjes (shorttrackster Angel Daleman) van 2018 bekendgemaakt. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Stichting Sportpromotie Leiderdorp.

Reanne van Kleef sprak na afloop met Jeroen Kampschreur (sportman van het jaar), Rozanne Voorvelt (sportvrouw van het jaar), Joachim en Simone van Velocitas 1 (sportteam van het jaar) en juryvoorzitter Jan Vos.

Sleutelstad zond de verkiezing live uit (Video: Reanne van Kleef).

Leiderdorp Sport Jeroen Kampschreur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×