Leidse Maja Brouwer wint weekprijs 'Slimmer Chillen'

De eerste weekprijs van de campagne #slimmerchillen is gewonnen door Maja Brouwer uit Leiden. Ze maakte een filmpje waarin ze een potje zit te kaarten met haar vrienden. Ze kunnen daarbij anderhalve meter afstand houden door gebruik te maken van een skateboard.

De competitie #slimmerchillen is een initiatief van de veiligheidsregio Hollands Midden, die jongeren wil stimuleren om zich aan de coronarichtlijnen te houden onder het motto ‘Slimmer chillen = corona killen!’. Iedereen kan filmpjes of foto’s maken van manieren om op een veilige manier te chillen met vrienden. De leukste inzending van de week wint 50 euro. De veiligheidsregio hoopt dat deze actie iedereen aanmoedigt om op een veilige manier te chillen.

 

Maatschappij Regio Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×