(Foto: Emile van Aelst).

Leidse schilder veilt schilderij voor Voedselbank

Dick Bakhuizen van den Brink veilt zijn schilderij van de Zijlpoort voor het goede doel. De Leidse schilder wil daarmee geld ophalen voor de voedselbank. Geïnteresseerden kunnen een mail met een bod sturen naar lichtopleiden@sleutelstad.nl. De helft van de opbrengst is voor Voedselbank Leiden.

Bakhuizen van den Brink vertelde vorige week in de eerste aflevering van het programma ‘Licht op Leiden’ op Sleutelstad over zijn nieuwste werk. “Ik wilde iets Leids schilderen dat typisch Dick is en ook impressionistisch. Dit is er uitgerold.” De schilder is die uitzending meteen aan een nieuw abstract kunstwerk begonnen dat hij de komende weken in de uitzendingen van het programma verder af maakt.

Licht op Leiden is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en word op tv herhaald op dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur, donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur, vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur. Afgelopen zondag was Wim Rijsbergen de hoofdgast. Alle afleveringen zijn ook online terug te zien.

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×