Emile van Aelst kreeg in 2019 de erepenning van Leiden. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Deze week in Licht op Leiden: Leidse Glibber Emile van Aelst

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een wekelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

In Licht op Leiden ontvangt Ton Kohlbeck ditmaal Leidse Glibber Emile van Aelst als hoofdgast. Emile heeft zich de laatste jaren steeds meer ontpopt als de kroniekschrijver van het gewone én ongewone Leidse leven. Van het bijzondere én het alledaagse over mensen en gebeurtenissen in de Sleutelstad. Over hoe dat gekomen is en hoe hij selecteert gaan we in gesprek met deze jongste ereburger van Leiden.

Daarnaast kiezen we ook weer de Leidenaar van de week. Voor deze verkiezing zijn op lichtopleiden@sleutelstad.nl suggesties of voordrachten van harte welkom. Graag met motivatie.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×