Het ondertekende Sportakkoord Leiden. (Foto: Gerry van Bakel)

60.000 euro beschikbaar vanuit Leids Sportakkoord; projecten indienen voor 1 december

Het Leids Sportakkoord, dat vlak voor de zomervakantie werd getekend, wordt langzaam maar zeker concreter. Het indienen van de eerste concrete projecten kan tot 1 december van dit jaar. Voor projecten uit het Sportakkoord is tot 2022 60.000 euro per jaar beschikbaar.

De ambities en genoemde acties moeten nu van het papier af komen en in de praktijk worden gebracht. Uiteenlopende partijen in de stad kunnen daaraan meedoen en komen in aanmerking voor ondersteuning vanuit het Sportakkoord. Voorwaarde is dat een aanvraag met minimaal twee partijen gebeurt waarvan altijd minstens één sportvereniging. Alle aanvragen worden beoordeeld door een breed samengestelde regiegroep.

Leiden heeft in navolging van het Nationaal Sportakkoord een eigen sportakkoord dat is ondertekend door ruim veertig partijen uit de stad waaronder sportverenigingen, scholen, welzijnsorganisaties en commerciële partijen. De inzet is dat alle partijen een bijdrage gaan leveren aan de ambitie dat alle inwoners een leven lang kunnen genieten van sporten en bewegen.

Leiden Sport Leids Sportakkoord


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×