Gesprek met de burgemeester: vuurwerk, evenementen en bedelverbod

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

De afgelopen jaarwisseling was de rustigste in de afgelopen achttien jaar, zei de burgemeester op nieuwjaarsdag. Betekent dat dat een vuurwerkverbod overbodig is geworden, omdat een jaarwisseling als deze gemoedelijk en feestelijk was? Verder blikken we vooruit op evenementen in 2021: wie mogen er iets organiseren als de strengste coronamaatregelen achter de rug zijn? Tot slot het recente bedelverbod: waarom kiest de burgemeester ervoor om daar strenger op te handhaven? Verplaatst de overlast zich niet naar een andere plek in de stad?

Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van 2021

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaalt op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Bedelverbod Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×