Argumenten Roomburgerparkreferendum onder de loep

Leidenaren kunnen op 15, 16 en 17 maart naar de stembus om hun mening te geven over de herinrichtingsplannen voor het Roomburgerpark. Sleutelstad vindt het belangrijk dat Leidenaren goed geïnformeerd naar de stembus gaan en houdt daarom met een wekelijkse factcheck de beweringen tegen het licht. Wat klopt wel en wat klopt niet?

Elke vrijdagmiddag verschijnt er een artikel waarin zowel voor- als tegenargumenten op feitelijke juistheid worden gecontroleerd. Het gaat daarbij om argumenten die actief worden verspreid, onder meer van partijen die campagnebudget hebben gekregen om hun argumenten te verspreiden onder de Leidse bevolking.

Ook wordt er elke vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur  in Nieuws071 op radio en tv aandacht aan het onderwerp besteed. Op zaterdag 13 maart vindt op Sleutelstad een televisiedebat plaats tussen voor- en tegenstanders.

Zie je ergens een argument voorbijkomen en wil je weten of dat klopt? Stuur je vraag dan in via factcheck@sleutelstad.nl. Uit de inzendingen selecteert de redactie per week een aantal argumenten dat wordt gecheckt.

Leiden Herinrichtingsplan Roomburgerpark


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×