Mitchell Wiegand Bruss te gast bij Sleutelstad. (Foto: Sleutelstad).

Studenten Voor Leiden kiest Mitchell Wiegand Bruss als lijsttrekker

De leden van de partij Studenten Voor Leiden hebben Mitchell Wiegand Bruss op de algemene vergadering verkozen tot lijsttrekker. De aanwezigen stemden in overweldigende meerderheid voor de 21-jarige student. Met Wiegand Bruss als lijsttrekker hoopt de partij bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 haar intrede te doen in de lokale politiek.

Wiegand Bruss: “Ik wil de leden bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. In de aanloop naar de komende verkiezingen zal ik mijn uiterste best doen om de partij te leiden naar een mooi resultaat. Het is tijd om ervoor te zorgen dat de belangen van studenten en starters eindelijk echt vertegenwoordigd worden en ik zal mij inzetten om dit naar beste kunnen te doen.”

David den Hartog, de nieuwe voorzitter van de partij, reageerde enthousiast: “Als bestuur willen wij Mitchell feliciteren met zijn lijsttrekkerschap. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we met Mitchell als lijsttrekker in 2022 een mooi aantal zetels kunnen halen met een succesvolle campagne. Met de keuze voor Mitchell kan Studenten Voor Leiden gaan bouwen aan een nóg beter Leiden voor de volgende generatie.”

De partij Studenten Voor Leiden werd begin dit jaar opgericht.

Leiden Sport Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×