(Foto: Google Maps).

Leidseweg-Noord jaar lang op de schop, daarna 30 km/u-zone

De gemeente Voorschoten start morgen met werkzaamheden aan de Leidseweg-Noord. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het riool en het aanleggen van een drainage om de wateroverlast in de wijk aan te pakken.

“Het betreft hier werkzaamheden met een grote impact, niet alleen voor de omwonenden, maar ook voor automobilisten in en om ons dorp”, zegt wethouder Erika Spil. Na afronding van de werkzaamheden in april 2022 is de weg ook ingericht als 30 km/u-zone waardoor de weg niet meer aantrekkelijk als sluiproute. Bij een 30 km/u-weg rijden auto’s en fietsers niet op gescheiden rijbanen. Er worden ook snelheidsremmende maatregelen genomen.

Gedurende de werkzaamheden is de weg voor doorgaand verkeer afgesloten. Omleidingsroutes staan ter plaatse aangegeven.

(Beeld: Gemeente).

Maatschappij Voorschoten Werkzaamheden Leidseweg Noord


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×