Ton van Brussel bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: journalist Ton van Brussel

Deze week is journalist Ton van Brussel te gast in Licht op Leiden. Een geboren en getogen Leidenaar. Van Brussel begon zijn carrière bij de Leidse Courant en werd onder meer directeur bij de VARA, ombudsman bij de NOS en directeur bij debatcentrum de Rode Hoed in Amsterdam. Rens Heruer praat met de journalist over zijn jeugd en loopbaan.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×