Joost Bleijie. (Archieffoto: Chris de Waard).

Joost Bleijie ziet af van lijsttrekkerschap CDA Leiden

Joost Bleijie wordt toch geen lijsttrekker voor het CDA Leiden bij de komende raadsverkiezingen. Dat heeft de partij net bekend gemaakt. Bleijie is al enige tijd ziek thuis. “Helaas heeft hij vanwege gezondheidsredenen moeten besluiten af te zien van dit lijsttrekkerschap”, aldus secretaris Jonathan Provoost namens het bestuur van het CDA Leiden. Wie nu wel lijsttrekker wordt, beslist de partij de komende weken.

Provoost: “Joost leidt de fractie sinds 2018 en werd afgelopen juni voor de tweede maal overtuigend gekozen als lijsttrekker. We vinden het als bestuur ontzettend jammer dat hij genoodzaakt is deze keuze te maken.”

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×