Laurine van Riessen en Matthijs Buchli in Japan. (Foto: privé).

Leidse olympiër viert verjaardag in ziekenhuis in Japan

De Leidse baanwielrenster Laurine van Riessen ligt nog steeds in het ziekenhuis in Japan. Door de crash op de Olympische Spelen brak ze meerdere ribben, haar sleutelbeen en liep ze een longkneuzing op. Deze week vierde ze haar verjaardag en gisteren kreeg ze ook nog een bijzonder telefoontje uit Japan.

“Bedankt voor het vrijmaken van uw tijd en het wensen van beterschap”, tweet Van Riessen nadat Seiko Hashimoto, de voorzitter van het organisatiecomité van de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio, met Van Riessen had gebeld. Zij belde om te vragen hoe het met Van Riessen ging en om haar een voorspoedig herstel te wensen. Na de valpartij ligt Van Riessen nog steeds in het ziekenhuis in Japan en kan ze nog steeds niet naar huis.

Eerder deze week vierde Van Riessen haar verjaardag in het Japanse ziekenhuis. In een Instagrampost bedankt ze haar vriend die bij Van Riessen in Japan is gebleven en voor de gelegenheid een bosje bloemen mee had genomen.

Leiden Sport Tokio071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×