De anderhalvemetermaatregel mag worden losgelaten bij overhandiging van een negatieve test of een vaccinatiebewijs. (Foto: Rob van Dullemen).

Vijf positieve coronatesten op eerste dag EL CID

Op de eerste dag van het fysieke programma van de EL CID-week zijn vijf mensen positief getest op het coronavirus. Gisteren werden er 1308 sneltesten afgenomen. Dat meldt GGD Hollands Midden aan Sleutelstad. Deelnemers aan de EL CID-week moeten een negatieve coronatest kunnen overleggen of volledig gevaccineerd zijn om deel te mogen nemen aan de introductieweek van hogeschool en universiteit.

Om de deelnemers ter wille te zijn, heeft de GGD speciaal hiervoor een sneltestlocatie in het voormalige V&D-gebouw in het Leidse centrum geopend. Het bestuur van de EL CID-week raadt iedereen aan zich dagelijks te laten testen, dus ook de deelnemers die al volledig gevaccineerd zijn of een herstelbewijs hebben.

Advertentie

Leiden EL CID 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×