(Archieffoto: Sleutelstad).

Rutger Veldhuyzen van Zanten ere-commissaris 3 October Vereeniging

Het bestuur van de 3 October Vereeniging zet Rutger Veldhuyzen van Zanten in het zonnetje. Veldhuyzen van Zanten zet zich al 39 jaar in voor de viering van Leidens Ontzet en is daarom door het bestuur voorgedragen als ere-commissaris van de Vereeniging. Het ere-commissariaat is dit jaar door de algemene ledenvergadering in het leven geroepen en Veldhuyzen van Zanten heeft de primeur van de eerste voordracht.

Momenteel is Veldhuyzen van Zanten actief in de commissie Haring & Wittebrood, die naast de uitreiking van haring en wittebrood bij de Waag ook de Grote Hutspotmaaltijd verzorgt. Eerder was hij actief in de commissie Herdenking en de commissie Optocht en Taptoe. Het bestuur roemt zijn professionele aanpak, kennis van zaken en soepele communicatie en noemt hem een inspiratiebron voor iedereen die bij de Vereeniging betrokken is.

Op een ledenvergadering in mei 2022 mogen de leden de voordracht bekrachtigen.

Leiden Maatschappij 3 October Vereeniging

Meer in dossier 3 October Vereeniging

Meer in dossier 3 October Vereeniging


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×