(Regie en Techniek: Rik Visser en Maarten Mulder).

Deze week in Licht op Leiden: ondernemer Sjaak van de Geijn

Deze week is Sjaak van de Geijn te gast in Licht op Leiden. Hij is de ondernemer achter ‘De tuin van de smid’ en bestuurslid van Groen Cronesteyn. In gesprek met presentator Rens Heruer vertelt hij onder meer over de carrière-switch die hij heeft gemaakt en over zijn huidige werk bij ‘De tuin van de smid’ en Stichting Groen Cronesteyn.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×