(Regie en Techniek: Rik Visser en Maarten Mulder).

Deze week in Licht op Leiden: marathondirecteur Tjeerd Scheffer

Deze week praat Ton Kohlbeck in Licht op Leiden met Tjeerd Scheffer. Scheffer is voorzitter van Leiden Marathon en was tot vorig jaar topsportcoördinator in Leiden. Daarnaast is hij betrokken bij vele andere evenementen in de stad zoals de Leidse Rembrandt Dagen.

Scheffer vertelt over zijn jeugd, loopbaan en zijn werk als topsportcoördinator. Uiteraard komt ook de Leiden Marathon uitgebreid ter sprake. Op 10 oktober wordt de 30e editie gehouden.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Sport Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×