Sport071: Pilgrim Nation-presentatoren Bart Jan Westerduin en Paco Busteros Leon met in hun midden gast Brian Spapens. (Foto: Gerry van Bakel).

Eerste uitzending Sport071: Pilgrim Nation met American Football in de schijnwerper

Presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin brengen elke laatste woensdag van de maand Amerikaanse sporten voor het voetlicht in Sport071: Pilgrim Nation. In de eerste uitzending spraken zij over hun liefde voor de Amerikaanse sporten, tradities bij het publiek en de grootste muzikale stadionklassiekers.

Te gast was Brian Spapens, trainer bij de Leiden Lightning. Hij vertelde over zijn carrière bij de Lightning en zijn mooie avonturen in de Verenigde Staten. Spapens riep iedereen die nieuwsgierig is geworden naar American Football op eens te komen kijken op de velden van Leiden Lightning. “Wij hebben voor iedereen een plekje.”

Woensdag 27 oktober
Bij deze eerste uitzending was er veel aandacht voor het American Football, want het is herfst dus is het ‘football season’, maar in de komende maanden komen natuurlijk ook de andere sporten aan bod. Woensdag 27 oktober zijn Paco en Bart Jan weer terug. Mis het niet. Van 18.00-19.00 uur op Sleutelstad.

Deel 1: Sport071 Pilgrim Nation met presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin over Amerikaanse sporten.

Deel 2: Sport071 Pilgrim Nation met presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin over Amerikaanse sporten.

Deel 3: Sport071 Pilgrim Nation met presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin over Amerikaanse sporten.

Deel 4:  Sport071 Pilgrim Nation met presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin over Amerikaanse sporten.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×