(Archieffoto: Chris de Waard).

Laatste feestdagen in Voorschoten voor de Intratuin

De Intratuin in Voorschoten maakt zich op voor de laatste feestdagen in het huidige pand. Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen in Lisse. De verhuizing staat voor maart gepland. Om feestelijk afscheid te nemen van het oude pand wordt er dit jaar uitgepakt met een extra grote kerstshow. De locatie van de Intratuin in Voorschoten blijft in ieder geval nog open tot eind januari 2022.

De verhuizing naar Lisse zou eigenlijk al afgelopen maart plaatsvinden. Door een brand op de nieuwe plek in februari, werd dat uitgesteld. Acht maanden later wordt er nu hard gewerkt om het terrein in Lisse bouwklaar te maken. De Intratuin moet uit Voorschoten verhuizen omdat er 130 huizen gebouwd gaan worden op de plek waar het tuincentrum nu staat.

In augustus is er al begonnen met de bouw van de kerstshow in het tuincentrum. Met 4000m2 is het de grootste show in de regio. Op tweede kerstdag is er in het tuincentrum een kerstbrunch te krijgen.

Economie Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×