(Regie en Techniek: Rik Visser en Maarten Mulder).

Deze week in Licht op Leiden: politicus Paul van Meenen

In Licht op Leiden praat presentator Ton Kohlbeck met het Leidse D66-kamerlid Paul van Meenen. Een zeer ervaren en nog altijd bevlogen kamerlid, voorzitter van de Commissie Justitie en Veiligheid en lid van het Presidium. Maar Van Meenen is vooral bekend door zijn deskundigheid en passie voor het onderwijs.

In het gesprek geeft Van Meenen antwoord op de vraag of hij minister of staatsecretaris wil worden. Maar ook over de stand van zaken van de financiële ondersteuning van lokale omroepen als Sleutelstad.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×