Sport071: Pilgrim Nation-presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin. (Foto: Gerry van Bakel).

Sport071: Pilgrim Nation #3 over college sporten in Amerika

Presentatoren Paco Busteros León en Bart Jan Westerduin spreken in het Sleutelstad-programma Pilgrim Nation over hun liefde voor de Amerikaanse sport, en de college sporten in het bijzonder, tradities bij het publiek en de grootste muzikale stadionklassiekers.

Na een korte terugblik op de World Series Baseball, waar de Atlanta Braves de Houston Astros versloegen, was er veel aandacht voor het college basketbal en het college football. Het laatste weekend van november is Rivalry Weekend.

Vragen
De laatste ontwikkelingen in de National Football League (NFL) kwamen voorbij, hoe staat het ervoor, nu ongeveer twee derde van het seizoen is gespeeld. Geen gast deze uitzending, maar dat gaf de ruimte om vragen van luisteraars te beantwoorden.

Woensdag 22 december (een week eerder dan normaal) is de speciale kerstuitzending. Zorg dat je het niet mist.

Kijk en luister hier de uitzending van woensdag 24 november terug:

 

 

 

 

 

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×