Frederik Zevenbergen. (Foto: Provincie Zuid-Holland).

Deze week in Licht op Leiden: gedeputeerde Frederik Zevenbergen

Deze week is Frederik Zevenbergen te gast in Licht op Leiden. Presentator Rens Heruer gaat het gesprek met hem aan over zijn werk als lid van het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en de zeventien jaar dat hij raadslid was in Leiden.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Regio Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×