Eelkje Colmjon bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: fotograaf Eelkje Colmjon

Deze week is Eelkje Colmjon te gast in Licht op Leiden. Zij was van 2019 tot 2020 stadsfotograaf van Leiden. Presentator Ton Kohlbeck praat met haar over haar twee passies: reizen naar verre exotische landen en het fotografisch vastleggen van haar ervaringen. Ook praat hij met haar over het werk als freelancer waarbij zij overal komt. Maar het is vooral een aflevering met veel beelden: foto’s uit Leiden maar ook uit de verre exotische landen.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×