Wieske van den Nieuwendijk kreeg de Leidse Vrijwilligersprijs. (Foto's: Emile van Aelst).

Leidse Vrijwilligersprijzen uitgereikt

Geen grootste bijeenkomst, maar een intiem samenzijn met alleen de direct betrokkenen. Zo zag de uitreiking van de Leidse Vrijwilligersprijzen er dit jaar uit. Maar gelukkig hebben we de beelden nog en kan iedereen alsnog meekijken.

De prijzen werden uitgereikt door wethouder Marleen Damen. Als vrijwilliger van het jaar werd Wieske van den Nieuwendijk van Kringloopproject Leiden gekozen. De organisatieprijs ging naar de Stichting Voedselbank Leiden en de toekomstprijs was voor Vera Staal die actief is voor Hospice Xenia.

Bij de prijsuitreiking waren alleen de genomineerden en hun familie aanwezig.

Leiden Maatschappij Leidse Vrijwilligersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×