(Regie: Rik Visser. Techniek: Maarten Mulder).

Deze week in Licht op Leiden: historicus Cor Smit

Deze week praat Ton Kohlbeck met Cor Smit in het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden. Smit is dé Leidse stadshistoricus met talloze publicaties waarin hij het heden en verleden van Leiden samen heeft gebracht. In het programma vertelt hij over zijn afkomst, jeugd, studie en zijn werk als historicus.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Science Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×