Karel van Schie bij Licht op Leiden. (Bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: voorzitter Voedselbank Karel van Schie

In deze kerstuitzending van Licht op Leiden praat Rens Heruer met Karel van Schie. Van Schie is voorzitter van de Voedselbank van Leiden en omstreken. Hij vertelt met name over de voedselbank, maar ook over zijn jeugd, opleiding, loopbaan en persoonlijke leven.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Economie Leiden Maatschappij Regio Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×