Michael Juffermans bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: Chef Kabinet Michael Juffermans

Deze week is Michael Juffermans te gast in Licht op Leiden. Juffermans is Chef Kabinet van Gemeente Leiden. Hij vertelt in het praatprogramma uitgebreid over zijn werk. Ook komen zijn studententijd en opleiding in Leiden aan bod. Het programma wordt vandaag om 14.00 uur op Sleutelstad TV uitgezonden en vervolgens verschillende keren herhaald.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

 

Leiden Maatschappij Politiek Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×