(Foto's: Robbert van Cleef).

Actie bij Heineken: 550 werknemers houden werkonderbreking

Nadat gisteren een ultimatum aan Heineken van vakbond FNV was verlopen, hebben zo’n 550 werknemers van de bierbrouwerij in Zoeterwoude vanmiddag om 14.00 uur het werk neergelegd. Het gaat om een korte werkonderbreking tot vanmiddag 16.00 uur.

De werkonderbreking is het gevolg van het vastlopen van de cao-onderhandelingen. Komende vrijdag wordt er daarom op verschillende Heineken-locaties gestaakt vanaf 7.00 uur in de ochtend. Die staking duurt 24 uur.

Er wordt vanmiddag in groepen actie gevoerd, zodat de coronaregels kunnen worden nageleefd.

Maatschappij Zoeterwoude Stakingsacties bij Heineken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×