De gemeentewerf op het MOC-terrein aan de Koninklijke Marinelaan. (Foto: Chris de Waard).

VVD Voorschoten pleit voor verplaatsing gemeentewerf

De VVD Voorschoten blaast in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een oude discussie nieuw leven in. Woningbouw op het MOC-terrein in het dorp.

“Het terrein ligt op een prachtige centrale plek in Voorschoten. Letterlijk op een steenworp afstand van horeca en winkels”, zegt kandidaat-raadslid Jaap Haubrich die met zijn plek 6 serieus kans maakt op een zetel.

“Als VVD Voorschoten willen we onderzoeken of de gemeentewerf verplaatst kan worden naar het industrieterrein de Dobbewijk. Dan kan deze prachtige plek vrijkomen voor de bouw van woningen.” De VVD heeft voor de locatie dan voor huizen op het oog voor starters en ouderen. “Juist daar is in Voorschoten behoefte aan”, stelt Haubrich.

Advertentie

Maatschappij Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×