Hans Blom bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: historicus Hans Blom

In de 87e aflevering van Licht op Leiden praat Rens Heruer met de bekende Leidse historicus Hans Blom, oud-directeur van het NIOD en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Blom is landelijk bekend om vele publicaties over diverse historische gebeurtenissen, waaronder ook in Leiden. Ook is hij bekend van het onderzoek naar de gebeurtenissen in Srebrenica.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×