Charlotte Staats bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad.)

Deze week in Licht op Leiden: leiderschapsdeskundige Charlotte Staats

Deze week gaat presentator Ton Kohlbeck in Licht op Leiden in gesprek met Charlotte Staats. Ze is een deskundige op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zij schreef er verschillende boeken over. In het programma vertelt ze over haar opleiding, loopbaan en hoe haar interesse voor leiderschap gegroeid is.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Economie Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×