Ook op de grond werd met veel eenheden gezocht, onder meer door het Arrestatieteam met een speciale aanvalshond. (Foto: Sleutelstad)

Slachtoffers steekpartij zijn medewerkers diaconaal centrum

De drie mensen die vrijdagmorgen gewond zijn geraakt bij De Bakkerij zijn medewerkers van het diaconaal centrum aan de Oude Rijn. Het gaat om een betaalde kracht, een vrijwilliger en iemand die voor een organisatie werkt die in het pand is gevestigd. Dat zegt De Bakkerij-voorzitter Bert Verweij tegen Sleutelstad.

Rond 9.30 uur vond in De Bakkerij een steekpartij plaats. De dader raakte daarbij zelf ook gewond en sloeg vervolgens op de vlucht. Hij is nog niet gevonden, ondanks een uitgebreide zoektocht van de politie die urenlang met een helikopter boven het centrum van Leiden vloog. Ook op de grond werd met veel eenheden gezocht, onder meer door het Arrestatieteam met een speciale aanvalshond.

De dader is een donkergetinte man van een jaar of 20. Hij is circa 1.75 meter lang, kort haar en een baardje. Hij draagt een donkerblauwe spijkerbroek, en blauw t-shirt en een zwarte pet. Hij is gewond aan zijn hoofd.

Diaconaal Centrum De Bakkerij is een modern kerkelijk centrum voor hulp- en dienstverlening aan de Oude Rijn in Leiden. Daarnaast heeft een aantal maatschappelijke organisaties in het pand een werk- of vergaderplek.

112 Sleutelstad Leiden Steekpartij De Bakkerij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×