Albert Heijn ontruimd en afgezet
De omgeving van de Albert Heijn parkeergarage wordt uitgekamd. (Foto: Arjen Kennis)

Verdachte steekpartij mogelijk in parkeergarage Albert Heijn Hooigracht

De politie heeft de Albert Heijn aan de Hooigracht ontruimd en de omgeving afgezet omdat de verdachte van de steekpartij van vrijdagochtend mogelijk verstopt zit in de parkeergarage. De vestiging van Albert Heijn is vlakbij het Diaconaal Centrum De Bakkerij op de Oude Rijn in Leiden.

Een nog onbekende man stak daar vrijdagochtend drie mensen neer. De drie slachtoffers zijn medewerkers van het diaconaal centrum aan de Oude Rijn. Het gaat om een betaalde kracht, een vrijwilliger en iemand die voor een organisatie werkt die in het pand is gevestigd.

De verdachte is een donkergetinte man van een jaar of 20. Hij is circa 1.75 meter lang, kort haar en een baardje. Hij draagt een donkerblauwe spijkerbroek, en blauw t-shirt en een zwarte pet. Hij is gewond aan zijn hoofd.

De dader sloeg op de vlucht en hij is nog niet gevonden, ondanks een uitgebreide zoektocht van de politie die urenlang met een helikopter boven het centrum van Leiden vloog. Ook op de grond werd met veel eenheden gezocht, onder meer door het Arrestatieteam met een speciale aanvalshond.

https://www.facebook.com/sleutelstad/videos/679589673988284

Leiden Maatschappij Steekpartij De Bakkerij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×