Topsport Leiden TV aflevering 19

0

Topsport Leiden TV brengt wekelijks de prestaties van de Leidse topsporten en topsporters in beeld met samenvattingen, interviews en achtergronden. Het online TV-programma is een initiatief van Topsport Leiden en wordt geproduceerd door Sleutelstad, in samenwerking met diverse Leidse verenigingen.

Deze week uitgebreid in beeld:

  • Basketbal: ZZ Leiden – Landstede Zwolle, inclusief interviews met Jesse Voorn en Floris Versteeg

Verder aandacht voor waterpolo (ZVL Tetteroo en De Zijl Zwemsport) en de prestaties Leidse topsorters op (inter)nationale toernooien: van schaatser Kjeld Nuis, baanwielrenster Laurine van Riessen, tafeltennisster Kim Vermaas, marathonschaatsster Lisa van der Geest, voetbalster Jaimy Ravensbergen en schaatser Tijmen Snel.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Geef een reactie

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.