GroenLinks stelt bemiddelaar aan

“De spanningen in de fractie zijn terug te voeren op vertroebelde persoonlijke verhoudingen en een meningsverschil over de politieke stijl en cultuur. Inhoudelijk staat de fractie wel op één lijn”, dat schrijft Mark Evers, bestuursvoorzitter van de Leidse GroenLinksafdeling in de nieuwsbrief van de partij.

De gemeenteraadsfractie en het bestuur hebben gezamenlijk besloten om een bemiddelaar van buiten Leiden aan te trekken om de problemen in de fractie structureel op te lossen. Wie de bemiddelaar zal worden, is nog niet bekendgemaakt, maar GroenLinks verwacht binnen enkele dagen met een naam te komen. De bemiddelaar kan dan onmiddellijk aan het werk, aldus Evers.

Leiden wimdeboer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×