Eerdere actiedagen van de SVMV werden druk bezocht door medestanders van de stichting.

Actiedag voor behoud Vliegkamp

De gezamenlijke Vliegkamp-vrienden organiseren zaterdag 13 september een actiedag tegen de sluitingsplannen van Vliegkamp Valkenburg. Iedereen die voor het behoud van het vliegkamp is, wordt opgeroepen om zich zoveel mogelijk in het rood te kleden en zich met de fiets, skeelers, scootmobiel, snorfiets of lopend om 14.00u te melden bij één van de twee verzamelpunten: de hoofdingang van het Marinevliegkamp Valkenburg aan de 1e Mientlaan in Katwijk of bij het Valkenburgse Meer aan de J. Pellenbargweg in Valkenburg.

De actie wordt ondersteund door muziek en vindt plaats over een afstand van ongeveer vier kilometer. Het is een vervolg op de reeks van acties waarbij de bevolking en andere betrokkenen het draagvlak tonen voor het openhouden van het vliegkamp. Beelden van de actie worden, samen met een petitie en alle reacties die eerder zijn ingevuld op de actiewebsites, aangeboden aan de leden van de Tweede Kamer. De laatste berichten in de media geven aan dat het vliegkamp op 1 januari 2004 zal sluiten. Vrijwel dagelijks verschijnen berichten waarin gespeculeerd wordt over de verkoop en opbrengst van de Orions-vliegtuigen en de bestemming van de grond van het vliegkamp.

Advertentie

Geen categorie Vliegkamp Valkenburg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×