‘Tijd voor actie tegen RGL!’

Het is tijd dat de Leidse bevolking in opstand komt tegen de aanleg van de RijnGouweLijn. Dat vindt Janine Clement van de ChristenUnie. ‘De provincie wil niet luisteren naar de mening van de Leidenaren. Het is nu tijd voor een duidelijk signaal.’ Ze denkt aan ludieke acties op 3 oktober. Elsbeth Klink van de Fietsersbond is het hier mee eens.

‘Het is een ernstige zaak dat de provincie de uitslag van het referendum niet accepteert. Het is nog ernstiger dat het alternatieve plan, dat gemaakt is met steun van de bevolking en de belangenorganisaties, ook niet wordt geaccepteerd’, aldus Klink. De Fietsersbond heeft al eerder ludieke acties gevoerd rond het RGL-referendum. Concrete plannen zijn er nu nog niet. ‘Daar wordt nog op gebroed.’ Wie een goed idee heeft, kan dit natuurlijk altijd melden!

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×