Het CDA Leiden gaat met wethouder Jan-Jaap de Haan als lijsttrekker de verkiezingsstrijd aan. (Archieffoto: Chris de Waard.)

Jan-Jaap de Haan nu ook officieel voorgedragen als lijsttrekker CDA Leiden

De nummer 1 op de lijst van het CDA Leiden is Jan-Jaap de Haan. Tenminste, als de leden de voordracht van het bestuur steunen. Ze kunnen zich er op 16 oktober over uitspreken tijdens de algemene ledenvergadering waar ook het partijprogramma wordt vastgesteld. Dat De Haan de lijst zou gaan trekken was al maanden duidelijk. Sleutelstad schreef er in mei al over.

Egbert Hendriks, voorzitter van het CDA Leiden: “Jan-Jaap heeft zich de afgelopen periode bewezen als vakkundig wethouder. Op de portefeuilles Cultuur en Werk & Inkomen heeft hij aantoonbare successen binnengehaald, zoals de sterke daling van het aantal mensen in de bijstand, de cultuurnota die geschreven werd samen met de Leidse cultuursector en de bouw van poppodium de Nobel. Bovendien is hij een uitstekende uitdrager van de christendemocratische uitgangspunten. Wij zijn dan ook blij en trots dat Jan-Jaap de kar wil trekken richting de verkiezingen.”

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×