Huidige fractie Stadspartij bovenaan lijst

De Stadspartij Leiden Ontzet (SLO) heeft haar lijst voor de gemeenteraad bekend gemaakt. De huidige tweekoppige fractie van de partij blijven het liefst zitten: zij staan bovenaan de lijst. Fractievoorzitter Eli de Graaf staan bovenaan, fractielid Joost van Breukelen daaronder. De rest van de top vijf wordt volgemaakt met Hogeschool-docente Miriam van Groen, beleidsmedewerker Herman Scholten en apotheker Jan Perquin.

Audiofragment: Lijsttrekker Eli de Graaf over het programma van de Stadspartij Leiden Ontzet.

Partijoprichter en lijsttrekker bij de vorige verkiezingen, bioscopenhouder Jan Boer, staat op een onverkiesbare plek (10). Een paar maanden na de vorige verkiezingen besloot hij al op te stappen als fractielid. Sinds die tijd is hij duoraadslid. Mogelijk blijft hij dit na de verkiezingen. Naast Jan Boer werd vorige keer ook Peter Labrujere gekozen. Hij besloot echter ook tussentijds te stoppen. Hij is niet opnieuw verkiesbaar.

De gehele lijst:

1. Eli de Graaf
2. Joost van Breukelen
3. Miriam van Groen
4. Herman Scholten
5. Jan Perquin
6. Johan Volkers
7. Sharon Street
8. Arnoud Bloem
9. Nelleke van Varick
10. Jan Boer
11. Bernard Stoxen
12. Bram Kleijwegt
13. Simone Regouw
14. Peter Horree
15. Hans van der Reijden
16. Ruud Kenter
17. Ans Righart van Gelder
18. Jan-Willem Bruins
19. Wijnand Blok
20. Dick Bakhuizen van den Brink

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×