Leefbaar Leiden maakt complete kandidatenlijst bekend

Drie weken geleden maakte Leefbaar Leiden de eerste zeven kandidaten bekend voor de lijst van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Nu is ook de rest van de lijst vastgesteld. Op plek 8 staat ombudsman Hans Hendriks van de partij. Hendriks zat eerder in de Leidse raad toen hij in 2008 uit de SP stapte en zijn zetel meenam naar Leefbaar Leiden. Het ombudswerk leerde Hendriks bij de SP waar hij jaren de hulpdienst leidde.

Op plek 9 staat de 26-jarige psychologie-student Kirsten Ricarda Houps, op 10 it-er Erik Plazier, op 11 ondernemer Nils Bakker en op 12 huidig duoraadslid Frans Lardee. Sander Houps (13), Ben Plazier (14), Theo Priesman (15) en Willy Sorel op 16 maken de lijst compleet.

Het omstreden duoraadslid Anand Soekhoe is van de lijst verdwenen. Soekhoe werd eerder dit jaar als duoraadslid opgevolgd door Tomas Kok die nu op plek 2 staat. Duoraadslid Bram Pater neemt ook afscheid van de gemeentepolitiek. Hij vond het na vier jaar welletjes.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×